Cultura si Spiritualitate: Profetii neimplinite

Profetii neimplinite






Profetii Biblice majore ramase inca neimplinite

1. Secarea Nilului in 7 parauri mici pe care evreii le vor trece incaltati (Isaia 11:15)
2. Secarea limbilor de apa care inconjoara peninsula Sinai
3. Secarea Eufratului (inainte de Armaghedon), Apoc. 16:12
4. Extinderea Israelului intre Nil si Eufrat (de unde si motivul secarii lor)
5. Aparitia Anticristului la conducerea imperiului roman reinviat care va schimba legile si sarbatorile
6. Venirea, moartea si invierea, in fata tuturor oamenilor, a celor doi prooroci cu trupurile mutilate si expuse in fata miliardelor de locuitori ai pamantului (Enoh si Ilie)
7. Recladirea Templului lui David pe locul Moscheii musulmane din Ierusalim
8. Apostazia - lepadarea benevola de credinta in Iisus Christos (care va avea loc in timpul
domniei Anticristului).

APOSTAZIA - Lepadarea de Credinta

Ce e de fapt si cand anume va avea loc?
   Apostazia, asa cum e descrisa in Apoc. 13:8 va avea loc in Europa, in timpul domniei Anticristului. Ea va fi LIBER CONSIMTITA, de aceea scrie "cine are urechi sa auda". Ce inseamna LIBER CONSIMTITA? Inseamna ca tuturor oamenilor care vor dori sa vanda sau sa cumpere ceva, li se va spune: trebuie sa fi insemnat cu semnul acesta, al Icoanei Fiarei. Dar ca sa fi insemnat trebuie sa te lepezi in scris de Iisus Chistos, iar acest lucru sa fie consemnat, vizibil si accesibil de catre oricine. Dupa aceea poti sa vinzi si sa cumperi ce doresti. Cine nu vrea sa vanda si sa cumpere ceva, nu va trebui sa semneze lepadarea de Christos. De aceea e LIEBR CONSIMTITA.

   Cat va dura lepadarea de credinta? Un ceas, cat cei 10 vor primi putere impreuna cu Fiara de la Anticrist.
Cei 10 sunt 10 sefi de state a 10 state europene. Apoi Anticristul impreuna cu cei 10 vor porni razboi impotriva evreilor crestinati (vor face razboi sfiintilor) si-i vor birui. In timpul sau cu putin inainte de acest razboi, USA va fi nimicita de ceva anume. Focul arderii prostituatei care a nimicit pamantul prin poluare va fi vazut de la mii de km departare. 
   Cand va avea loc Apostazia, evreii vor fi deja in religia crestina si templul din Ierusalim recladit. Deocamdata Ierualimul e impartit intre musulmani si crestini, iar pe locul templului e simbolul intunericului, o mare moscheie musulmana. Cand Anticristul va incerca sa intre in Templul recladit din Ierusalim, atunci se va arata Christos si-i va nimici pe toti. Asa cum spune si prorocul Isaia, aceste lucruri se vor intampla cand "puterea poporului celui Sfant" va fi aproape nimicita.

De ce vor avea o soarta atat de crunta europenii si cei din USA? 
   Din cauza ca "cine duce in robie, trebuie sa mearga in robie, cine omoara cu sabia, trebuie sa moara de sabie". Apoc. 13:10
   Cand au dus europenii in robie pe altii? In timpul erei sclavagiste, in timpul razboaielor mondiale. Fiecare imperiu si dictatura a facut holocausturi si crime de neimaginat.
   Cand au dus in robie oameni cei din USA? Cand au exterminat populatiile bastinase ale continentului nord americand si au adus 400 de ani sclavi din Africa.
   Care e dreptatea lui Dumnezeu? Nimicirea tuturor celor care au facut aceste lucruri, plus distrugerea pamantului prin poluare.

   In final, beneficiile trufiei, ale lacomiei si stiintei se vor concretiza in DISTRUGERI, DURERE, FOAME si MOARTE. Apoc. 16:5,6,7. 

   O distrugere a continentului nord american gasim mult mai detaliat descrisa in Isaia 13:8,14 "vor avea fetele incremenite, rosii ca flacarile...atunci (cei care scapa cu viata) se vor intoarce fiecare in tara lui." “Stelele cerurilor si constelatiile nu vor mai straluci” (13:10).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cultura si Spiritualitate Urang-kurai