Cultura si Spiritualitate: Noua Ordine Mondiala

Noua Ordine Mondiala





Noua Ordine Mondiala in profetia biblica

Cand fostul presedinte al SUA, G.W. Bush, a tinut primul sau discurs cu privira la razboiul din Golf, in cadrul Conventiei Nationale a Radiodifuziunilor Religioase tinuta la Washington D.C., in fata unui auditoriu format din circa 4.000 de persoane, presedintele si-a prezentat pozitia fata de razboi, si apoi a continuat spunand: „Stiti ce anume va rezolva toate problemele noastre? Exista ceva nou, numit Noua Ordine Mondiala! Cand aceasta se va instaura, va aduce o pace pe care n-am cunoscut-o niciodata. Vom putea renunta la toate mijloacele noastre de lupta. Noua Ordine Mondiala este solutia tuturor problemelor noastre".

Majoritatea celor implicati in programele de radio cu caracter religios, prezenti acolo, s-au ridicat in picioare si au aplaudat. Doar vreo cativa au ramas asezati, socati, si probabil se intrebau: „Oare se poate intampla una ca asta? E posibil asa ceva?"

Multi dintre cei care au auzit acel discurs nu au inteles semnificatia cuvintelor presedintelui. Dar aceia care au studiat proorociile biblice stiu ca George Bush dadea glas pentru prima data, intr-un forum public, unor lucruri despre care noi stiam ca se vor intampla intr-o zi.

Noua Ordine Mondiala va aduce intr-adevar lumea sub o singura guvernare, dar va crea mai multe probleme decat va rezolva. De fapt, in cele din urma, aceasta Noua Ordine Mondiala ii va preda subtil puterea sa Anticristului, exact asa cum a prezis Biblia cu sute de ani inainte.

Biblia spune ca va veni o vreme in care in lume va exista un singur guvern, cu un sistem economic unic si sub comanda unui singur om. Scriptura ne spune ca va exista un nou Imperiu Roman, care va conduce pentru scurt timp. Apoi, oamenii se vor supune acestui Antihrist pentru timpul care a mai ramas.

Aceste proorocii i-au fost date proorocului Daniel acum vreo 2.500 de ani, iar apostolului loan, in urma cu aproximativ 1.900 de ani. Profetia biblica difera de predictiile comerciale pe care le-am vazut la tv sau pe unele pagini de site-uri de pe internet.

Proorociile Bibliei au fost facute sute de ani in urma, si fiecare dintre ele se va implini; nu doar unele dintre ele, ci absolut toate.

Cat de aproape suntem de Noua Ordine Mondiala? Un articol din Atlantic Journal incepea prin a anunta o Noua Ordine Mondiala - o total diferita de cea pe care o cunoastem - cu o Organizatie a Natiunilor Unite (ONU) care functioneaza asa cum au conceput-o fondatorii ei. Articolul arata in continuare ca, dupa criza din Golful Persic, Noua Ordine Mondiala apare ca singura speranta de pace in lume.

Iat-o! Aceasta este! Utopia... Este in sfarsit aici, aducand natiunile lumii sub o singura guvernare. Se spune ca, daca avem o singura guvernare, nu vom mai avea razboaie si pacea va fi mentinuta si toti vom trai intr-o armonie placuta si linistita. Aceasta promisiune inselatoare a cerului adus pe pamant dobandeste o tot mai mare popularitate. Nu vom mai recunoaste lumea, datorita schimbarilor militare si politice din Europa. O data unita, va fi la fel de mare sau chiar mai mare decat Statele Unite, ca putere comerciala. Este posibil sa nu mai recunoastem lumea pentru ca vor avea schimbari si mai mari si ne vor surprinde cu repeziciunea care ne va invada si se va duce la indeplinire. Observatorul impartial trebuie sa fie de acord ca America este in decadere. O noua supervedeta a aparut in scena - o Europa unita - un Imperiu Roman reinviat, exact asa cum a spus Biblia. Piata Comuna le spune tarilor industrializate: „Hei, Statele Unite sunt in declin. Daca vreti sa priviti in viitor, ati face mai bine sa colaborati cu Piata Comuna - sediul puterii mondiale".

In Piata Comuna exista douasprezece tari si inca alte cateva care doresc intrarea in acest organism altele aderante deja si deja isi fac loc. Biblia ne spune ca, atunci cand va veni la putere, Antihristul va elimina trei natiuni. Apoi se va instala la putere, ingaduind sa ramana numai zece natiuni. Daca urmeaza sa elimine trei natiuni si sa lase zece, aceasta inseamna ca la inceput vor fi treisprezece. Atentia mi-a fost trasa asupra celor douasprezece stele ce reprezinta natiunile Pietei Comune (reprezentata si pe steagul Uniunii Europene), ghiciti care era natiunea recomandata sa fie a treisprezecea? Steaua evreiasca a lui David! Se pare ca telul Israelului este sa intre in cercul fermecat al Europei.

Un simbol folosit in mod curent de Piata Comuna include aceste cuvinte: ,,Europa, mai multe limbi, dar un singur glas". Ca decor, o macara moderna se sprijina de vechiul turn (Turnul Babel), in plus, cele douasprezece stele ale Uniunii Eoropene sunt transformate in semnul Satanei. O simpla coincidenta?...


(Ca simbol s-a folosit Turnul Babel si imaginea unei femei. S-a rulat si o serie de timbre cu aceasta reprezentare). De ce sunt aceste simboluri atat de importante? Conform Bibliei, cel din urma sistem politic al lumii va fi alcatuit parte din fier si parte din lut. Ce reprezinta oare aceste doua parti?

Apocalipsa 17 ne spune ca in zilele de pe urma va exista o femeie de moravuri usoare, o prostituata, care se va deda la curvie. Ea (religia) se va vinde imparatilor lumii. Cu alte cuvinte, religia si politica se vor uni. De ce? Pentru a-i aduce pe toti oamenii sub o singura guvernare si o singura religie.

Care va fi baza acestei religii mondiale? Miscarea New Age - care astazi este cea mai raspandita religie in America si i-a amploare in toata lumea, s-a infiltrat deja in biserici, in afaceri, in mijloacele de comunicare, sporturi si chiar in scolile noastre. Copiii invata cum sa vizualizeze si sa experimenteze „stari spirituale".

Actuala miscare spre unitate, sub infatisarea miscarii New Age, nu este altceva decat planul lui Anticrist sau al Satanei. Pentru a intelege cum ar putea fi pacalita lumea ca sa creada in minciunile acestei religii satanice, trebuie sa ne intoarcem la Turnul Babel, unde Noua Era isi are elementele de baza.

In Geneza 11, citim despre un neam, al carui nume nu este mentionat si care construieste o mare cetate in Campia Sinear. Pentru cel ce ne ofera aceasta imagine, si care privea incordat din traditiile lui nomade peste timp si spatiu, acesti oameni erau extraordinar de inteligenti. De vreme ce vorbeau aceeasi limba, nimic nu parea sa fie imposibil pentru ei. Planul acestor oameni ingeniosi era sa inalte un turn, al carui varf sa ajunga pana la cer! Ar fi fost un altar inchinat propriului lor intelect, numit Babel sau Poarta lui Dumnezeu. Ideea lor era sa inalte un turn pana la Dumnezeu sa-L atinga, pentru ca in felul acesta sa devina si ei dumnezei. Religia lui Nimrod si Turnul Babel invata ca noi toti suntem dumnezei. Se specifica faptul ca lectia pe care ne-o da aceasta veche imagine este ciudat de valabila pentru noi, cei din secolul XXI. Ea ne spune: „Ascultati popoare, trebuie sa ne unim!". Daca putem sa ne unim - sa avem o singura limba, o singura conducere si o singura religie - nimic nu va fi imposibil pentru noi.

Apocalipsa 17 spune ca in vremurile din urma va exista o curva, o prostituata care va sta pe o fiara; si ea va strabate lumea. Ea reprezinta o religie care-i va aduna pe toti laolalta. Curva (sistemul religios de la sfarsitul vremurilor) va sedea pe o fiara (Antihristul si dictatura lui din vremea de pe urma) si va strabate lumea, concentrand toate popoarele intr-unul singur.

Atunci cand Europa va detine in sfarsit intreaga putere - economica, politica si religioasa - va mai avea putin de trait. Noua Ordine Mondiala nu va domni decat ,,un ceas", si apoi ii va da puterea sa fiarei.

Totul este conform planului. Nu a spus Biblia ca Israel se va intoarce iarasi in tara? Ca Irak-ul va fi distrus o data, de doua ori si apoi, ultima oara, nimicit? Este Germania reunita? Nu a renascut Israelul? Nu este oare Europa restructurata intr-o Noua Ordine, intr-un Imperiu Roman reinviat?

Eu cred ca traim zilele de pe urma. Nici o alta generatie care a trait vreodata pe suprafata pamantului nu a vazut asa de multe cate am vazut noi. Ulterior, nimeni altcineva care a trait vreodata nu va fi la fel de responsabil pe cat suntem noi.


Concluzie: Cei care fac parte din aceasta randuire mondiala, sunt din diferite grupari, secte, loje, masoni de grad inalt, guverne, cei care detin puterea economico-financiara, puterea alimentara, etc. Sunt chiar acei oameni de pe timpul lui Iisus Cristos cand era pe pamant intrupat. Afirm si este posibil ca acei oameni traiesc inca si in acest timp al nostru (la Dumnezeu orice este posibil) si ne coordoneaza, ne manipuleaza, ne corup, ne cotropesc si ne lipsesc de liberate. Ne doresc moartea, dar nu orice fel de moarte, una rapida si una in care sa nu fim impacati cu Dumnezeu. Se scriu despre ei pe paginile Sfintelor Scripturi. Sunt cei ce au negat slava Dumnezeului Prea Inalt si nu au crezut in autoritatea Domnului Iisus Cristos ca fiind Mesia, Cel care da mantuire si care a savarsit acest fapt pe Cruce la Golgota. E lasat ca un fel de blestem pentru ei ca sa nu vada moartea decat in momentul revenirii lui Iisus Cristos pe norii cerului.

Matei 16:28 ,,Adevărat vă spun că unii din cei ce stau aici nu vor gusta moartea până nu vor vedea pe Fiul omului venind în Împărăţia Sa.”


Marcu 9:1 ,,Şi le zicea lor: Adevărat grăiesc vouă că sunt unii, din cei ce stau aici, care nu vor gusta moartea, până ce nu vor vedea împărăţia lui Dumnezeu, venind întru putere."

Luca 9:27 ,, ,,Adevarat va spun ca sunt unii din cei ce stau aici, care nu vor gusta moartea, pana nu vor vedea Imparatia lui Dumnezeu"


Acestia nu sunt multi la numar, dar detin cunostinta la un nivel foarte inalt datorita experientei din timpul de atunci al vietii intrupate al Domnului Iisus si pana al vremurilor de acum. Sunt foarte intelepti, sunt foarte bogati si sunt in legatura directa cu Satan, pentru ca telul lor aici pe pamant este sa rastoarne adevarul existentei lui Dumnezeu ca fiinta Suprema. Ei urasc pe Dumnezeul cel Viu, urasc oamenii si creatia Lui. Intocmesc tot felul de planuri distrugatoare, ne manipuleaza in orice fel, ne vand si ne creaza iluzii de la cele materiale pana la cele spirituale dar intr-un mod eronat. Fac tot posibilul ca sa ne intrerupa de la rugaciune, post, citirea cartilor sfinte, ascultare de parintii nostri spirituali si sfinti, prin diverse amagiri si lucruri. Ei doresc in orice fel distrugerea noastra ca umanitate si pierderea sufletelor in iad pentru eternitate.


Noua ne revine raspunderea de a decide daca ne vom petrece vesnicia in cer cu Iisus Cristos, care a murit si a inviat pentru a ne mantui, sau daca vom petrece o vesnicie in iad cu Satan si cu ingerii lui cazuti, pentru care a fost creat iadul, in scopul de a lichida in cele din urma pacatul, iar creatia lui Dumnezeu sa fie reconciliata cu El insusi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cultura si Spiritualitate Urang-kurai